bandenprikker actief in raalte

Rond Tweede Kerstdag werden er ook al drie auto’s slachtoffer van de prikker. Een bij Swaenewoerd geparkeerde auto (een blauwe Toyota) werd voorzien van twee lekke banden, van een andere blauwe Toyota die in dezelfde buurt geparkeerd stond, werden vier banden lekgestoken. Ook aan de Kwartel in Raalte Noord werden twee banden van een personenauto lekgestoken.

Nog voor de Kerst sloeg de prikker toe aan de Stationsstraat: Drie lekke banden waren het gevolg.

Maandag prikte de man (of vrouw) vier banden van een blauwe Suzuki Wagon R lek bij de apotheek aan de Blekstraat. Dat gebeurde tussen 16.00 uur en 16.30 uur. Vermoedelijk sloeg de prikker toe met een kruiskopschroevendraaier.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Heb je iets gezien dat met deze zaken te maken kan hebben? Bel dan met 0900-8844.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.