Home / archiefcentraal / bandencentrum heino zaalvoetbaltoernooi

bandencentrum heino zaalvoetbaltoernooi

Het wordt druk voor de voetballers van Salland. Want naast het ‘Oudejaarszaalvoetbaltoernooi’ wordt in sporthal Hoogerheyne in Heino op 28, 29 en 30 december het Banden Centrum Heino zaalvoetbal Combitoernooi gehouden. Bij het toernooi, georganiseerd door VV Heino, komen ook het tweede en derde team van een vereniging aan bod.

De deelnemende verenigingen aan dit toernooi zijn DES Nijverdal , Haarle ,Heino, Lemelerveld , Overwetering en Wijhe ’92.

Zaterdag 28 december om 18.15 uur trappen de derde teams af. Zondag 29 december vanaf 18.15 uur spelen de tweede teams en maandag 30 december komen de eerste teams in het veld.. Iedere avond is er rond 22.30 uur in Sportcafe Time Out prijsuitreiking. Deze prijzen worden o.a. beschikbaar gesteld door Time Out , Multimate Heino , I Signaal uit Nijverdal en hoofdsponsor Bandencentrum Heino.

Er is ook een all over verenigingsprijs en een sportiviteitprijs. Publiek kan gratis komen kijken.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.