automobilist ziet fietser over het hoofd

Het ongeluk dat [URL=https://sallandcentraal.nl/article.php?action=showarticle&id=46503]maandag[/URL] op de Kruisstraat in Raalte gebeurde, is veroorzaakt door de bestuurder van de personenauto. Bij het ongeval raakte een 54-jarige vrouw uit Raalte, een fietsster, gewond aan haar hoofd.

De 67-jarige automobilist uit Raalte reed over Kruisstraat, komende uit de richting Blekstraat. Toen hij de inrit van een parkeerplaats van Hotel de Zwaan op wilde rijden, zag hij de fietsster over het hoofd die hem van rechts was genaderd.

De vrouw raakte werd overgebracht naar het ziekenhuis in Deventer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.