Home / archiefcentraal / automobilist veroorzaakt bende maar rijdt door

automobilist veroorzaakt bende maar rijdt door

Een donkere auto heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een bende veroorzaakt op De Omloop in Wijhe. Hij reed ter plaatse op twee middengeleiders de borden en paaltjes omver. Toch reed de automobilist door, zonder melding van de schade te maken.

Het voorval vond rond 00.30 uur plaats. De politie zoekt getuigen van het voorval, om zo bij de automobilist terecht te komen. Ook wordt er een beroep gedaan op garagehouders in de regio: “Indien u een donkere auto met veel schade ziet, belt u ons dan zodat we kunnen kijken of sporen overeenkomen,” stelt de politie.

Lees ook

Koninklijke Onderscheiding voor John Veldkamp uit Welsum

WELSUM – John Veldkamp heeft op zondag 19 september, tijdens het afscheid van hem als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.