atc wijhe schenkt geld aan hospice raalte

Tennisvereniging ATC Wijhe schenkt een bedrag aan de Stichting De Cirkel Raalte en aan de Jeugdcommissie.

Tijdens het Telstar/Finenzo Open tennistoernooi van ATC Wijhe van medio oktober jl. heeft een loterij plaatsgevonden. De opbrengst van deze loterij is voor de helft geschonken aan de Stichting De Cirkel Raalte en voor de helft aan de Jeugdcommissie van de tennisvereniging.

Stichting De Cirkel Raalte is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor mensen in de terminale fase van hun leven, zowel bij de mensen thuis als in hun hospice in Raalte. Een groep betrokken en geschoolde vrijwilligers biedt deze zorg en ondersteuning, in samenwerking met professionele hulp van o.a. thuiszorg en huisarts. De stichting gaat het geld gebruiken ter ondersteuning van hun werkzaamheden.

De Jeugdcommissie gaat het geld gebruiken om de jeugd extra trainingen te geven.

De prijzen voor de loterij waren beschikbaar gesteld door de Wijhese middenstand en andere sponsoren.

Begin december heeft Gerard Luijmes, voorzitter van ATC Wijhe, een bedrag van € 333 overhandigd aan Ineke de Koning, coördinator van de Stichting De Cirkel Raalte en eenzelfde bedrag aan Daantje van Zanten, jongste lid van de tennisvereniging.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.