Home / archiefcentraal / atb team lemelerveld baas in eigen huis

atb team lemelerveld baas in eigen huis

Jeroen Wessel en Jordy Luisman, Lyan Rensen en Dennis van de Kruisweg hebben zondag knappe prestaties geleverd in hun GOW Veldrit om Lemelerveld. Bij de thuiswedstrijd van renners van ATB-team Lemelerveld werd Wessel eerste bij de Amateurs, Luisman werd tweede bij de Elites/Beloften, Rensen won bij de dames, Van de Kruisweg bij de junioren. Deze wedstrijd was alweer de zesde wedstrijd meetellend voor de GOW competitie.

De door parcoursbouwer Roel Brink uitgezette omloop lag er mede door het droge weer supersnel bij. De veldrijders van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld lieten zien goed uit de voeten te kunnen op deze snelle omloop. In maar liefst vier categorieën gingen zij met de overwinning aan de haal. Bij de dames was Lyan Rensen oppermachtig. Dennis van de Kruisweg reed in de laatste ronde bij zijn medevluchter weg en won de wedstrijd bij de Junioren. Jordy Luisman won relatief makkelijk zijn wedstrijd bij de Elites/Beloften en Jeroen Wessel kwam als eerste Amateur binnen. Mats Lammertink reed bij de Elites/Beloften naar een knappe derde plaats.

Daags voor de wedstrijd in Lemelerveld stond in Hilversum een Nationale Veldrit op het programma. Ook hier stonden een aantal renners van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld aan de start. Bij de Elites reed Jordy Luisman naar een knappe tweede plaats. Niels Luisman finishte in dezelfde categorie als 17e. Eerder op de dag stond Jeroen Wessel aan het vertrek bij de wedstrijd voor Amateurs. Hij passeerde de eindstreep als 8e.

Jeugd 1: 1 Lotte Bakker, 2 Indy Verwaarst, 3 Dean Verwaarst Jeugd 2: 1 Ilse Pluimers, 2 Esra van de Kruisweg, 3 Owen Doddema Jeugd 3: 1 Pim Ronhaar, 2 Daan Borkink, 3 Pepijn Reinderink Masters 50+: 1 Peter de Weert, 2 Fred de Kinkelder, 3 Jaap Bults Masters 40+: 1 Marcel Eelderink, 2 Gert Stappenbelt, 3 Jan Grootkarzyn Dames: 1 Lyan Rensen, 2 Linda Kroes, 3 Sabine Snoeijer Nieuwelingen: 1 Dennis van der Horst, 2 Emiel Jansman, 3 Rubin van de Kruisweg Junioren: 1 Dennis van de Kruisweg, 2 Vincent Kip, 3 Jochem Paalman Amateurs: 1 Jeroen Wessel, 2 Tom Davids, 3 Jorn Slaghekke Elite/beloften: 1 Jordy Luisman, 2 Daan Schouten, 3 Mats Lammertink.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl. De volledige uitslagen van de GOW veldrit in Lemelerveld zijn terug te vinden op www.gow.nu.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.