200 euro voor hospice hardenberg

In de “Week van de patiëntveiligheid” (18-22 november) zijn er in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis Hardenberg verschillenden activiteiten georganiseerd. Zo werd er de eerste veiligheidswaaier uitgereikt en werden er veiligheidsrondes gelopen.

Deze activiteiten werden opgeluisterd door een kraampje waar zes vrijwilligers de bekende koekjes uit het Oosten hebben gebakken. De opbrengst van € 200,00 is in z’n geheel geschonken aan het Hardenbergse hospice ‘t Huis aan de Vecht.

Dinsdag 17 december kwamen Annie Prins, Tiny Rusken, Tineke Mengerink en kwaliteitsfunctionaris Birgit Rusken van het ziekenhuis het bedrag overhandigen aan Jeanette Schukkert, vrijwilligster in het Hospice.

“We vinden het heel belangrijk dat er een goed en warm contact is tussen het Hospice en het Ziekenhuis en dat was ook de reden dat de vrijwilligers meteen aan ’t Huis aan de Vecht dachten bij deze activiteit” aldus Birgit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.