zeventig reacties op vijfendertig huurwoningen

De huurwoningen die gebouwd worden in Park Wijhezicht in Wijhe, zijn in trek. Dat blijkt wel uit het aantal reacties op de woningen: Op 35 woningen kwamen 70 reacties.

De uitvoering van de werkzaamheden van Park Wijhezicht is recentelijk van start gegaan. Sinds 2010 werkte SallandWonen samen met de gemeente Olst-Wijhe aan de plannen voor herontwikkeling van de locatie. De oorspronkelijke bebouwing, het gemeentehuis en de 37 huurwoningen, maken plaats voor 55 huur- en koopwoningen.

De gemeente heeft in 2012 het Plein, het Park en de omliggende straten opgeknapt. In 2013 heeft SallandWonen het stokje over genomen. De meeste woningen zijn gesloopt en het terrein is bouwrijp. Nu is het aan de aannemers om de woningen te realiseren.

Op 7 november is het officiële startsein gegeven door wethouder Van den Berg, directeur-bestuurders Ed Penninks van SallandWonen en de twee huurders, mevrouw Van Aarsen en mevrouw Kamphuis, die binnen het project verhuizen. De verwachting is dat de eerste woningen in het najaar van 2014 worden opgeleverd. Op dat moment is ook het eerste gedeelte van de woonomgeving klaar.

Zie ook staging2.parkwijhezicht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.