winterse gezelligheid op winterfair olst

Ongeveer 1600 mensen brachten dit weekend een bezoekje aan de vierde Culturele Winterfair. Deze was afgelopen zaterdag in het Holstohus in Olst. Ruim 50 kleurrijke kraampjes stonden klaar voor het ultieme gezellige wintergevoel. Van steigerhouten meubels en kerstkransen tot poncho’s en sieraden van glas. Er was voor iedereen wel iets.

In de theaterzaal werd ook een gevarieerd programma gepresenteerd op het gebied van muziek, zang en dans. Vooral bij het optreden van OSV’95 was de zaal stampvol. Hier stal de kleuterdansgroep de show. Ook aan de jongere bezoekers was gedacht. Zij konden lekker knutselen, zich laten schminken en buiten zelfs schaatsen. De schaatsbaan was speciaal ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de VVV Olst aangelegd.

Niet alleen de fair, maar ook het vervoer was goed geregeld. De bewoners van het Averbergen en Sint Willibrord konden ’s middags namelijk gebruik maken van gratis vervoer van en naar de fair. Dit kon met de bus van Taxi Ensink.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.