Home / archiefcentraal / win kaarten voor cirque stiletto 2

win kaarten voor cirque stiletto 2

Ellen ten Damme komt op zaterdag 30 november en zondag 1 december naar de Deventer Schouwburg met haar voorstelling Cirque Stiletto 2. En jij kunt daar gratis bij zijn. Salland Centraal geeft in samenwerking met Stardust Circus International drie setjes van twee kaarten weg.

Wat je daar voor moet doen? Beantwoord de volgende vraag: Noem één van de zeven hoofdzonden. Mail jouw antwoord op deze vraag uiterlijk woensdag 20 november naar redactie@sallandcentraal.nl, voorzien van je volledige naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.