wie krijgt het goudhaentje van 2013

Maaike Heethaar, Michel Tielbeke, Martin Dijkman, de Tismawajewendband en de Sallandse Wandelvierdaagse mochten er al één in ontvangst nemen: Het Goudhaentje. De prijs voor de persoon of groep die de gemeente Raalte op een positieve of bijzondere manier op de kaart zet wordt 2 januari weer uitgereikt, en de inschrijvingen zijn weer geopend. Met het inschrijfformulier van de gemeente Raalte kan je jouw Goudhaen nomineren voor de prijs van 2013.

Volgens de gemeente Raalte mogen we trots zijn op deze gemeente. “En dat mogen we best laten zien”, staat in het persbericht over het Goudhaentje van 2013. Door jaarlijks één of meerder mensen te benoemen tot Goudhaentje van het jaar, kan de gemeente laten zien dat ze trots zijn op wat deze mensen presteren. Wie de prijs krijgt heb jij zelf deels in handen.Je kan bijvoorbeeld jouw sportvereniging nomineren voor de prijs, of de lokale bakker omdat zijn bolletjes tot ver in Zeeland immens populair zijn. Wie de trofee uiteindelijk krijgt bepaalt de jury onder leiding van Burgemeester Piet Zoon.

Om iemand te nomineren voor het Goudhaentje van 2013 moet het nominatieformulier worden ingevuld. Dat kan op de website staging2.raalte.nl. Er zitten wel een aantal voorwaarden aan de nominatie. Je buurman bedanken met een nominatie voor de prijs omdat hij jouw heg heeft gesnoeid gaat dus helaas niet op. Dan kan je toch beter een bloemetje of een doos chocolaatjes kopen voor de beste man.

De criteria zijn:

*Het moet gaan om een prestatie van één persoon of een groep personen.

*Deze persoon of groep moet uit de gemeente Raalte komen.

*Het mag een prestatie zijn op sportief, cultureel, maatschappelijk of ander terrein zijn.

*De prestatie moet landelijk positieve aandacht hebben opgeleverd voor de gemeente Raalte.

Wij zou jij nomineren voor het Goudhaentje van 2013?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.