wichink sluit zich aan bij electroworld

De Heetense firma Wichink gaat sinds 1 november verder als ElectroWorld Wichink. Door zich aan te sluiten bij deze grote Europese inkoopcombinatie koppelen eigenaren Agnes en Harry Wichink hun familiebedrijf aan een naar eigen zeggen ‘ijzersterke, toekomstbestendige formule’. “Maar”, verzekert Harry Wichink, “ondanks de nieuwe naam verandert er niets aan onze service, kwaliteit, en klantgerichtheid.”

De sterke eigenschappen waarmee het Heetense bedrijf zich onderscheidt, zijn juist voorwaarden om de Electro-world-formule te mogen gebruiken. “In heel Nederland gaat het om 85 bedrijven. Allemaal speciaalzaken met veel kennis, kwaliteitsbewustzijn, en passie voor het vak. Winkels waar persoonlijke aandacht altijd voorop staat. Wij zijn de enige ElectroWorld in de ruime omgeving van Heeten.”

ElectroWorld biedt voordelen voor de ondernemer en klant. “Wij kunnen nu onder meer gebruik maken van de inkoopkracht van deze organisatie. ElectroWorld is één van de grootste spelers op de markt voor consumentenelektronika. De organisatie kan op Europees niveau afspraken maken met leveranciers, zeer groot inkopen, de nieuwste modellen als eerste claimen en uiterst scherpe prijzen bedingen. Die voordeliger inkoopprijzen worden weer doorberekend aan de klant.” Het lidmaatschap van ElectroWolrd stelt winkels als Wichink bovendien in staat om een eigen professionele webshop te starten. “Het is één van de redenen om aan te haken. Ondanks dat onze kracht ligt in persoonlijke benadering, is een webshop tegenwoordig een must. Daar zie je in één oogopslag het complete assortiment en vergelijk je modellen via een heel nieuw en duidelijk selectiesysteem. Om welk apparaat het ook gaat, op basis van 5 criteria – energiegebruik, gebruikscomfort, onderhoud, kwaliteit en duurzaamheid – kan iedereen de juiste keuze maken. Niet alleen op de website, ook in de winkel is het eenvoudig vergelijken. Geholpen door eerlijke uitleg van betrokken en ervaren adviseurs. Of het nu gaat om televisies, audioapparatuur, huishoudelijke apparaten, wasmachines of koelkasten, aan de Spanjaardsdijk staan de toonaangevende merken overzichtelijk gepresenteerd. Ook voor al uw inbouwapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. We vervangen defecte apparatuur moeiteloos”, licht Harry Wichink toe.

Voor reparatie en onderhoud kunnen klanten uitstekend terecht bij het Heetense familiebedrijf. “Wij beschikken over alle technische kennis en vaardigheden om bruin- en witgoed te repareren en te installeren, dit doen we volledig in eigen beheer. Ook onze installatie-activiteiten zullen we gewoon op de door u zo gewaardeerde wijze voortzetten” aldus Harry. Bij een vernieuwing hoort ook een verbouwing, deze wordt begin volgend jaar groots doorgevoerd. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.