weer caravanhandel bij recreatiecentrum

Er komt weer een caravanhandel op de plek van het voormalig Recreatiecentrum Raalte. Dobo Caravans uit Lettele vestigt zich op de plek van de voormalige caravanhandel.

Peter Beltman van Dobo Caravans verwacht dat hij in januari zijn handel ongeveer kan starten. “Eerst wil ik graag het terrein wat laten opknappen. Daarna verwacht ik dat de caravans er naar toe kunnen.”

Het voormalig recreatiecentrum, gelegen ten zuiden van Raalte tussen de Heetenseweg en de N348 in, is eigendom van OQ Value dat graag een tankstation wil beginnen op die plek. Dat plan bestaat nog steeds, alleen neemt de procedure veel tijd in beslag. Beltman betwijfelt zelfs of dat tankstation er ooit komt: “Ik moet nog zien of dat ooit wat wordt, maar dat is ook niet mijn pakkie aan.”

Dobo Caravans handelt hoofdzakelijk in grote caravans, bijvoorbeeld tandemassers. “Het is bij onze vestiging in Lettele nu erg passen en meten. Op de nieuwe locatie kunnen we ongeveer 150 caravans kwijt. Mogelijk gaan we nu ook in kleinere caravans handelen, die doen we nu nog naar de handel.”

Beltman weet nog niet of hij met Dobo daadwerkelijk vertrekt uit Lettele. “Daar hangt het nog een beetje om. Misschien dat we iets met een outlet gaan doen ofzo. Dat is nog een beetje wikken en wegen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.