wedstrijd van de week overwetering ph

De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is het duel tussen SC Overwetering en PH. De twee ploegen nemen het op zondag 17 november in Olst tegen elkaar op. Wil je kans maken op een prijs? Voorspel hieronder dan de uitslag en wie weet win jij wel de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Je wint dan een prachtige bal!

SC Overwetering draait lekker in de Tweede Klasse J. Hoewel er afgelopen weekend met 2-1 verloren werd van Voorwaarts, bezet de ploeg een mooie vierde plek op de ranglijst. In de negen voorgaande competitieduels, werden 16 punten verzameld. Om aansluiting met de kop te houden, moeten de Olstenaren dit weekend wel punten pakken.

Daar zal tegenstander PH niet al te graag aan meewerken. PH bezet namelijk de tweede plek op de ranglijst. Alleen het ongeslagen team van de Zweef staat boven de ploeg uit Almelo. Afgelopen zondag won PH met ruime cijfers van WVV’34. Het werd 5-2. Ook PH mag geen punten laten liggen om het zicht op de koppositie niet uit het oog te verliezen.

Een prachtig affiche voor een wedstrijd om de ereplaatsen op de ranglijst dus! Aftrap is zondag om 14.00 uur in Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.