Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week heeten albatross

wedstrijd van de week heeten albatross

De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is het inhaalduel tussen Heeten en Albatross dat zondagmiddag op het sportpark in Heeten gespeeld wordt. Het duel in de Derde Klasse Bis belangrijk beide teams, want ze hebben allebei de punten hard nodig.

Op de ranglijst is het verschil na acht gespeelde duels slechts 1 punt: Heeten bemachtigde tot op heden 10 punten, Albatross 9.

Heeten won zondag met 2-3 van en in Markelo. Hoewel de ploeg met nog ongeveer een kwartier te spelen op de klok met 0-3 voorstond, mocht Markelo nog terugkomen tot 2-3. Daardoor werd het nog even onnodig spannend.

Albatross verloor zondag met 2-0 van Colmschate. De ploeg uit Ugchelen kwakkelt dit seizoen. Met nog maar twee overwinningen op zak, moet er uitgekeken worden dat er niet om lijfsbehoud in de Derde Klasse gestreden moet worden.

Heeten heeft de punten echter ook hard nodig om uit de gevarenzone te blijven. Kortom: Zondag belooft een strijd om hele belangrijke punten te worden. Aftrap: 14.00 uur.

Wil je meedoen met de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week? Voorspel dan onder dit artikel de uitslag van het duel. Meedoen kan tot zondag 14.00 uur. Bij meerdere goede voorspellingen loten we de winnaar. De winnaar krijgt een mooie bal van Intersport Schutte in Raalte.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.