vrijwilligers timmerweek in het zonnetje gezet

Tijdens de evaluatie van de Landstede Timmerweek 2013 zijn een aantal jubilerende vrijwilligers in het zonnetje gezet. Zo zijn vier van de acht vrijwilligers van de werkgroep – te weten: Gerda Koenjer, Mieke van der Sligte, Tonny Veltmaat en Dinie Krisman – al vanaf de oprichting, 20 jaar geleden, betrokken bij de organisatie van de Timmerweek. Daarnaast heeft de Timmerweek al die jaren kunnen rekenen op de inzet van vrijwilligers die buiten de werkgroep veel werk verzetten en het geheel elk jaar weer tot een succes maken.

Namens Landstede mocht welzijnswerker Peter Roelofs de vrijwilligers een presentje aanbieden en werden de vrijwilligers niet alleen bedankt voor hun inzet over de afgelopen jaren, maar ook werd de wens uitgesproken dat Lemelerveld nog jaren mag genieten van de activiteiten die geheel belangeloos door deze groep vrijwilligers worden neergezet.

De evaluatie wees dan ook uit dat de Timmerweek 2013 een groot succes was en het team maakt zich alweer op voor de volgende editie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.