volle sloten in sallandse landerijen

Vorige week hadden we al te kampen met een hevige storm. Deze week komt de regen met bakken uit de hemel. Kinderachtige automobilisten maken er een sport van om zo hard mogelijk door een plas te rijden, als er net een fietser naast ze op het fietspad fietst. Wandelaars houden met moeite de paraplu boven het hoofd terwijl ze de winderige stortbuien trotseren. Het is herfst!

We kregen deze foto van een ondergelopen sloot in het Sallandse landschap. Heb je nou zelf ook leuke foto’s van ondergelopen weilanden, volle sloten en andere herfstige omgevingen: stuur ze dan naar redactie@sallandcentraal.nl. We plaatsen ze graag op onze website of in de krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.