vip avond bij ariane inden

Woensdagavond 20 november houdt Schoonheidssalon Ariane Inden voor haar klanten een VIP-avond. Reden voor deze avond is een nieuwe methode voor huidanalyse door middel van Glow Essence. Onder speciaal licht is direct te zien welke plekken extra aandacht en verzorging nodig hebben. Droge plekjes bijvoorbeeld komen onder het apparaat als witte vlekjes tevoorschijn.

Littekens, pigmentvlekken en rimpels kunnen zo nog gerichter worden behandeld. Eigenaresse Janny Sturris heeft hiervoor inmiddels de nodige trainingen gevolgd.

Voetreflextherapeute Ellen Kuipers zal aanwezig zijn om iets te vertellen over haar manier van werken en over tenen lezen. Ook Erna Bouwhuis zal aanwezig zijn.

Binnenkort gaat zij aan de slag bij Ariane Inden met Ayurvedische Massage. Deze manier van massage is een totale workout voor het lichaam, geeft vitaliteit en ontspanning. Erna Bouwhuis geeft ook ademtherapie, bijvoorbeeld bij hyperventilatie.

Daarnaast zullen Ariane Inden Boots getoond worden. Uit Spanje afkomstige handgemaakte hoge en korte laarzen zijn stoer maar toch vrouwelijk. Janny Sturris vindt de laarzen een mooie uitbreiding van het assortiment: “Ze passen zeker bij onze klantenkring. No nonsence laarzen van een uitstekende kwaliteit. Ik verwacht er veel van.”

Belangstellenden zijn woensdagavond van harte welkom aan de Van Raaltestraat 6 in Ommen om een kijkje te komen nemen, maar graag wel even bellen van te voren 0529-45 00 48.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.