veteranen strijden in luttenberg

Afgelopen weekend streden veteranen en recreanten in de manege van Luttenberg. Dit jaar was vooral de veteranenklasse erg populair. Winnaar in deze klasse was Rob Schenk uit Enschede.

Meer over het concours kan je lezen in dit persbericht:

Door vele deelnemers en volle rubrieken is het Selekthuis recreanten- en veteranenconcours in Luttenberg geslaagd.

In een sfeervolle aangeklede manege werd er afgelopen weekend fanatiek door veteranen en recreanten gestreden. De belangstelling om mee te doen was dit jaar groot. Vooral in de veteranenklasse was er een grote toename in het aantal deelnemers. Dit jaarlijks evenement is geliefd bij deelnemers. Deelnemers uit de wijde omgeving van Luttenberg, zoals Norhorn, Brummen en Nijkerk streden afgelopen zaterdag fanatiek in diverse rubrieken.

Voor de beste veteraan was er een mooie extra prijs te winnen welke beschikbaar werd gesteld door Selekthuisbouw. Deze prijs voor de snelste veteraan met het minste aantal strafpunten is gewonnen door Rob Schenk uit Enschede.

Henk Bakker lid van de organiserende vereniging de Recreatieve Rijvereniging Luttenberg, was zowel zaterdag als zondag succesvol. Zaterdag won Bakker een tweede prijs in het onderdeel springen. Zondag behaalde Bakker een zesde en een eerste prijs tijdens de dressuurwedstrijden.

Andere prijswinnaars zijn, Kristel van Rhee beste recreantenspringruiter, Leonie Wolf beste recreantendressuurruiter ochtend, Maggy Roelof beste recreantendressuurruiter middag en het viertal uit Mariënheem beste viertal van de dag.

Sportfotografe Wendy Weijenborg heeft foto’s gemaakt van alle deelnemers.

Op de website staging2.royalhorse.nl zijn de foto’s te bekijken en te bestellen.

De volledig uitslag is te vinden op de website, staging2.recreatieverijverenigingluttenberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.