veertigplussers nemen manege luttenberg over

Vooraf aan de springwedstrijden is het mogelijk om een oefenparcours te springen. Iedereen die graag een oefenparcours wil springen is zaterdag vanaf ongeveer 13.00 uur van harte welkom. Het oefenspringen is mogelijk in de klassen BB, B, L en M.

De recreantenspringwedstrijden gaan zaterdag om 16.00 uur van start. Deelnemers kunnen zich nog inschrijven in de klassen 50 cm, 70 cm en 90 cm. Deze wedstrijden zijn toegankelijk alleen voor deelnemers die niet in het bezit zijn van een KNHS startpas.

Om 18.00 uur barst de strijd pas echt los tijdens het veteranenspringen. Deze 40-plus ruiters en amazones strijden fanatiek om in aanmerking te komen voor de hoofdprijs. Voor de beste veteraan over een klassiek en progressief springparcours is er een mooie extra prijs te winnen die beschikbaar is gesteld door Selekthuisbouw. De veteranenwedstrijd is opengesteld voor deelnemers met een minimale leeftijd van 40 jaar.

Iedereen die 40 jaar of ouder is, met of zonder KNHS startpas, kan deelnemen aan het veteranenconcours.

Zondag 17 november staat in het teken van dressuur. Naast de individuele dressuurwedstrijden voor de recreatieve ruiter, kan er worden deelgenomen aan een wedstrijd voor viertallen. Deze wedstrijden hebben al veel voorinschrijvingen. Wanneer je aan deze wedstrijd deel wilt nemen is het zaak om je snel in te schrijven.

Deelnemers kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar r.r.luttenberg@live.nl. Ga voor meer informatie naar staging2.startlijsten.nl of naar staging2.recreatieverijvereniging.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.