van hintum tot 2016 bij pec zwolle

Bart van Hintum heeft een nieuw contract getekend bij PEC Zwolle. De 26-jarige verdediger, die bezig is aan zijn derde seizoen in de Hanzestad, blijft tot de zomer van 2016 aan de Zwolse club verbonden: “De contractonderhandelingen verliepen goed en we waren er vrij snel uit.”

Van Hintum is blij dat de contractonderhandelingen tot een goed einde zijn gebracht: “In Zwolle heb ik het goed naar mijn zin en het geeft vertrouwen dat de club langer met me door wil. Ik heb na mijn blessure nog niet zoveel gespeeld als ik graag zou willen, maar ik heb vertrouwen in mijzelf en wil me de komende periode terug in de basis knokken.”

Ook technisch directeur van PEC Zwolle Gerard Nijkamp is content met de verlenging van het contract van de vleugelverdediger: “We zijn tevreden over de ontwikkeling van Bart in de afgelopen seizoenen en zien potentie in hem. De komende periode krijgt hij in Zwolle de tijd om zich verder te ontwikkelen en zo een vaste basisspeler te worden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.