Home / archiefcentraal / uitgestelde koffie bij brasserie holstohus

uitgestelde koffie bij brasserie holstohus

“ Uitgestelde koffie, hier te krijgen en hier te geven” valt er te lezen op de poster, hangende bij Brasserie Holstohus. Het initiatief is bedoeld om mensen met een laag inkomen in het zonnetje te zetten. Op deze manier kunnen zij zorgeloos buitenshuis een lekker kopje koffie drinken.

Dat men start met uitgestelde koffie tijdens de aankomende Winterfair is niet toevallig. Het is dan ook een drukke dag in het Holstohus en de brasserie. Daardoor kan er veel aandacht geschonken worden aan het concept. Wanneer een gulle gever een uitgestelde koffie besteld, wordt er een tegoedbon in een grote pot gedaan. Deze tegoedbonnen worden vervolgens verstrekt via diverse sociale acties en stichtingen. Zo wordt de opbrengst van de Winterfair samen met een cadeaubon van Stichting Bij de Buuren en winkelketen Action door de Cliëntenraad Wet werk en bijstand rondgestuurd naar mensen met een minimum inkomen.

Meer weten? In de brasserie zijn flyers met informatie over uitgestelde koffie beschikbaar. Een uitgestelde koffie kost overigens net als een gewone koffie twee euro.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.