Home / archiefcentraal / twee volle hallen rommelmarkt bij manege

twee volle hallen rommelmarkt bij manege

De rommelmarkt die zondag wordt gehouden in Manege de Hoogeweg in Raalte is zo goed als uitverkocht. Er hebben zich ongeveer 150 standhouders aangemeld die op de markt proberen hun overtollige huisraad, kinderspullen, speelgoed, kleding, curiosa fietsen, gereedschap, etenswaren enzovoort proberen te verkopen.

De organisatie is blij met de vele aanmeldingen en hoopt op een even grote belangstelling van het publiek. De opbrengst van de rommelmarkt is voor de Stichting Manege de Hoogeweg.De hallen zijn ingericht tot een sfeervolle marktplaats en in de hal en het restaurant kunnen verkopers en bezoekers terecht voor een hapje of een drankje.

De entree is 1 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is gratis. De markt is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.