twee volle hallen rommelmarkt bij manege

De rommelmarkt die zondag wordt gehouden in Manege de Hoogeweg in Raalte is zo goed als uitverkocht. Er hebben zich ongeveer 150 standhouders aangemeld die op de markt proberen hun overtollige huisraad, kinderspullen, speelgoed, kleding, curiosa fietsen, gereedschap, etenswaren enzovoort proberen te verkopen.

De organisatie is blij met de vele aanmeldingen en hoopt op een even grote belangstelling van het publiek. De opbrengst van de rommelmarkt is voor de Stichting Manege de Hoogeweg.De hallen zijn ingericht tot een sfeervolle marktplaats en in de hal en het restaurant kunnen verkopers en bezoekers terecht voor een hapje of een drankje.

De entree is 1 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is gratis. De markt is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.