twee keer winst voor jordy luisman

Cyclocrosser Jordy Luisman behaalde afgelopen weekend zijn eerste nationale overwinning van dit seizoen. De rijder van ATB & CyclocrossTeam Lemelerveld reed in Schaijk en in Veldhoven naar de overwinning.

Onderstaand verslag van de wedstrijden ontvingen we van het team:

Maar liefst drie Nationale Veldritten stonden in het weekend van 9/10 november 2013 voor de veldrijders van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld op het programma. Op zaterdag werd gereden in Schaijk en Apeldoorn. De dag erna reisden de veldrijders af naar Veldhoven.

In Schaijk stonden Mats Lammertink en Jordy Luisman aan het vertrek in de categorie Elites/ Beloften. Jordy kwam in deze wedstrijd al snel op kop te rijden samen met een andere renner. Samen bouwden zij de voorsprong uit. Tegen het einde van de wedstrijd plaatse Jordy zijn aanval en reed solo naar de winst. Hij pakte in Schaik zijn eerste nationale overwinning van dit seizoen. In dezelfde wedstrijd streed Mats Lammertink naar een dertiende plaats.

Jeroen Wessel stond in Apeldoorn aan de start bij een Nationale veldrit. Hij liet zich vanaf het begin van de wedstrijd voorin het veld zien. Nadat de nummers één en twee weggereden waren streed Jeroen samen met een andere renner voor plek drie. Een poging om in de laatste ronde weg te rijden leidde tot niets en Jeroen passeerde uiteindelijk als 4e de finish. Gastrenner Arno Winters eindigde de wedstrijd op een elfde plaats.

Daags na de veldrit in Schaijk namen Jordy en Mats deel aan de wedstrijd in Veldhoven. Na zijn zege in Schaik stuurde Jordy zijn cyclocrosser ook in Veldhoven naar de zege. Mats liet zien dat zijn vorm steeds beter wordt en finishte als eerstejaars Belofte in Veldhoven op plek 9. Gastrenner Niels Luisman passeerde in Veldhoven op plek 8 de eindstreep.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.