Home / archiefcentraal / touringcar tcr omgedoopt tot ziggo bus

touringcar tcr omgedoopt tot ziggo bus

De Ziggo-bus die afgelopen week heel muziekminnend Nederland in de greep hield, komt uit Raalte. De organiserende partij Reclamestudio Back-to-Back uit Gemert kwam via Google terecht bij TCR Tours uit Raalte.

Back-to-Back was op zoek naar een dubbeldekker touringcar die geheel getransformeerd moest worden, zowel van binnen als van buiten. Het resultaat is de Ziggo-bus die deze week veel besproken is op de radio en in de social media. De Ziggo-bus reed door heel Nederland.

De bus met chauffeur Jan Waijerink trok veel bekijks. Wie de bus spotte en hier een foto van maakte, maakte kans op tickets voor MTV EMA. MTV EMA is een internationaal muziekevent dat dit jaar op zondag 10 november plaatsvond in de Ziggo Dome in Amsterdam.

De 92-persoons T927 Astromega Van Hool Touringcar werd in een paar dagen omgebouwd tot de zgn. Ziggo-bus. De touringcar is in zijn geheel mat zwart beplakt met daarop de stickers van het event. Daarnaast werd de touringcar voorzien van een Led Wall aan beide zijden en aan de buitenzijde om de 30 cm voorzien van een oranje ledlampje.. Tevens is er een geluidsinstallatie geplaatst om het effect te versterken.

Meer informatie op www.tcr-tours.nl of 0572-353535.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.