toernooi als afsluiting succesvolle cursus

Ruim 40 deelnemers deden mee met de Techniek Academie SC Overwetering. Na een intensieve training deden de deelnemers mee met een toernooi als afsluiting van de cursus.

Op de eerste plaats kwam Sander Weys, Wesse Groot Koerkamp werd tweede en op de derde plek kwam Querijn Roelofsma. Ook waren er prijzen te winnen bij ‘moves en skills’. Eerste werd hierbij Luuk Groot Koerkamp. Luuk Meijer veroverde hierbij de tweede plaats en op de derde plek kwam Nick Jansen.

De meeste deelnemers hebben zich weer aangemeld voor de nieuwe cursus die in maart start.

Meer informatie over de cursus kan je lezen in dit bericht:

De Sc Overwetering Techniek Academie biedt een speler via een leerplan de mogelijkheid om zich te bekwamen in de techniek via specifieke voetbaltraining. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau kan door ontwikkelen. De Techniek Academie is voor spelers uit heel Salland. De deelnemers van de afgelopen cursussen kwamen o.a. uit Wijhe, Olst, Wesepe, Broekland en Heino.

Bij de lessen staat talentontwikkeling centraal en wordt er getraind in trainingsgroepen afhankelijk van leeftijd en kwaliteit. De voetbalschool biedt alle jeugdspelers van 9 t/m 12 jaar (E en D jeugd, geboren in 2001 t/m 2004) de mogelijkheid aan om zich met deze trainingen verder te ontwikkelen op het gebied van techniek en coördinatie. De enige voorwaarden waaraan de deelnemers moeten voldoen om mee te kunnen doen zijn: de wil hebben om je voetballend te verbeteren en de bereidwilligheid om zich nieuwe vaardigheden eigen te maken.

Opzet

Op vrijdagmiddag tussen 16.30 – 17.45 zijn de techniektraining op het kunstgrasveld van Sc Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van 10 lessen per aangeboden. De volgende module start weer in september. Je kunt je via de website van SC Overwetering nu al opgeven. Er is plaats voor 4 groepen van 10 kinderen. Vol = vol. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van SC Overwetering.

Kosten

SC Overwetering vindt het talentontwikkeling zeer belangrijk en wil dat iedereen de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen. Om de deelname voor iedereen mogelijk te maken bedragen de kosten daarom slechts 25 euro per module van 10 lessen.

De trainingen worden gegeven door de ervaren gediplomeerde jeugdselectietrainers van SC Overwetering.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook deelnemen aan de Techniek Academie van SC Overwetering dan kun je nu al je opgeven via de website staging2.overwetering.nl onder de knop Techniek Academie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.