tiende editie pedro pico pop op 28 juni 2014

De organisatie van Pedro Pico Pop heeft de datum bekendgemaakt van de tiende editie van het eigenzinnige Raalter popfestival. Deze jubileumeditie zal gehouden worden op zaterdag 28 juni 2014. Net als voorgaande jaren belooft het een feest te worden vol goede en diverse muziek, bijzondere kunst en een grote dosis entertainment, allemaal op een unieke locatie.

Ook voor volgend jaar wordt weer gekeken naar nieuwe invullingen van het festivalprogramma, aldus voorzitter van Pedro Pico Pop Maurice Endeman: “We proberen elk jaar iets nieuws en iets anders te doen. Zo blijft het iedere keer weer een verrassing voor de bezoeker. We zijn momenteel druk bezig met het muzikale en kunstzinnige programma, en ook over de invulling van het terrein wordt hard nagedacht.”

Met het terrein doelt Endeman op het verlaten fabrieksterrein van de voormalige MBI betonfabriek in Raalte, waar Pedro Pico Pop voorgaande jaren haar onderkomen vond. De grauwe, vervallen fabriekshallen vormen de ideale achtergrond voor het markante festival met een toch wat alternatief randje. Endeman: “We hopen natuurlijk dat we ook volgend jaar weer gebruik kunnen maken van het MBI-terrein. Hierover zijn we volop in gesprek met de gemeente Raalte. Hoe dan ook, Pedro Pico Pop gaat gewoon door volgend jaar.”

Of er nog iets bijzonders wordt gedaan tijdens de jubileumeditie van Pedro Pico Pop? Hierover blijft Endeman geheimzinnig. “We zijn volop aan het brainstormen. Maar het wordt sowieso een spektakel op 28 juni 2014!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.