thuisbakker coen de bakker aan huis

Anno 2013 terug naar de basis van een oud ambacht en een nostalgisch beroep. Dat waren de gedachten van Coen Eikelboom begin dit jaar toen hij als zelfstandige Thuis Bakker Coen startte. Eikelboom werd getriggerd door een vacature van een andere thuisbakkerorganisatie en kwam vervolgens in contact met John Duty uit Wierden, initiatiefnemer van het concept De Thuis Bakker.

Eikelboom werd de zesde thuis bakker die zich aansloot bij Thuis Bakker formule. “De formule biedt vele voordelen voor mensen die weinig tijd hebben of slecht ter been zijn of het gewoon makkelijk vinden. Eenmaal per week op een vaste dag kom ik de bestelling brengen. Je kan uit een volledig assortiment brood en banket kiezen en de bestelling per email of telefoon doorgeven en ik kom het persoonlijk brengen en zonder bezorgkosten.” vertelt Eikelboom.

De formule van de Thuis Bakker bestaat al 15 jaar en de ambachtelijke producten worden bij een Echte warme bakkerij in Almelo gebakken en wordt dagelijks door de 6 aangesloten Thuis Bakkers opgehaald. Het brood en banket heeft een hoogwaardige kwaliteit voor een lage prijs. “De meeste straten in Heino hebben in het voorjaar een witte plastic tas met informatie aan de voordeur gehad met een introductiepakket. Daar zijn de eerste 300 vaste klanten uit voortgekomen.”

Meer informatie op staging2.thuis-bakker.nl of bel met Coen op 06 39 64 40 70.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.