the marshalls openen podium elckerlyc

Elckerlyc in Luttenberg krijgt zaterdag bezoek van The Marshalls. Deze vijf ouwe(re) rockers stonden al menig keer op het podium van het gemeenschapscentrum en hebben dan ook de eer gekregen om de aftrap te geven voor de concertavonden die zullen volgen in het recent vernieuwde Elckerlyc.

Aan drummer Angelo Salvatori, gitaristen Robert Bouwhuis en Harm Dinkla, bassist Jan Colijn en zanger Gerard te Rietmole de eer om het podium officieel in gebruik te nemen. De vijf mannen spelen stevige classic rock. Van Status Quo tot Queen, van Golden Earring tot Metallica en van Led Zeppelin tot Van Halen. De band heeft ook diverse nummers van Status Quo in haar repertoire. Niet voor niets wordt zanger Gerard ook wel ‘Boer Scott’ genoemd, want de stem van de agrariër lijkt veel op die van Bon Scott, de legendarische (overleden) zanger van AC/DC.

The Marshalls maken al jaren flink furore in het live-circuit. Want de muziek van de heren is perfect voor elke bruine kroeg waar ze van rock houden. Maar de heren stonden ook in het voorprogramma van Normaal en op festivals als de Zwarte Cross. De zaal is geopend vanaf 21.30 uur; het concert begint rond 22.30 uur. De entree bedraagt 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.