succes voor rgv kwiek in purmerend

RGV Kwiek Raalte wist afgelopen weekend de derde plaats te behalen met Rhönradturnen. Dit deden ze op niveau 5 in Purmerend. De Raalter turnsters die uitkwamen op niveau 3 grepen net naast de podiumplaatsen. Zij kwamen op de vierde plaats.

Johan Wolff stuurde ons de foto’s en een verslag:

Afgelopen zaterdag heeft RGV Kwiek Raalte, afdeling Rhönradturnen, brons behaald met niveau 5 in Purmerend.

Met deze wedstrijd moet een team drie personen per onderdeel inzetten (rechtuit – springen en spiralen) , waarbij het totaal van deze drie onderdelen het eindtotaal vormt.

Met 9 deelnemers is RGV Kwiek al om 06.15 uur afgereisd naar Purmerend, waar 75  deelnemers hebben gestreden om beste team in de niveaus 1, 3 of 5.

Eline te Wierik turnde in niveau 1, maar kon helaas in haar eentje vanuit Raalte geen team vormen, dus podiumplek was daarom niet mogelijk. Ze heeft deze wedstrijd als extra wedstrijdervaring gebruikt en heeft met haar nieuwe spectaculaire onderdelen in rechtuit rollen de muziekjury verrast.

Sharon Huis in ’t Veld, Danique Lokate, Ilse Schutte en Merel Peeters hebben als team in het hoge niveau 3 geturnd. Helaas hebben ze een podiumplek net niet gehaald, maar gingen ze met een mooie 4e plek naar huis.

Het jongste team, niveau 5 Vera van der Klippe, Jerusha Wolff, Jelle nijhof en Naomi Davelaar hebben zeer goed gepresteerd en lieten 6 teams achter zich en mochten op het podium om de bronzen medaille in ontvangst te nemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.