studio thooms steunt de wraak van salland

Om een nieuwe editie in 2014 mogelijk te maken is er een oproep gedaan aan het publiek om middels crowdfunding een kleine donatie te doen.

Studio Thooms bestaat uit een goed geïsoleerde schuur die wordt verhuurd als oefenruimte voor bands in Mariënheem. De oefenruimte is professioneel ingericht en voorzien van een backline (drums, versterkers, mengtafel en microfoons) dus ideaal geschikt voor bands uit Salland.

Op dit moment is de organisatie nog steeds op zoek naar financiële middelen om de Wraak van Salland in februari tot en met mei 2014 te organiseren. Mochten er voldoende mensen een bijdrage doen, dan worden er 10 bandavonden georganiseerd met in totaal plek voor 24 bands. De Wraak van Salland gaat onder meer naar Raalte, Dalfsen, Olst/Wijhe en Hellendoorn.

Voor meer informatie over Studio Thooms kun je terecht op staging2.studiothooms.nl of neem contact op met Alfons Heetkamp via 06-19758104. Meer informatie over de crowdfunding actie is te vinden op staging2.dewraakvansalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.