stoppelkaters zamelen geld in

De carnavalsvereniging de Stöppelkaters start vrijdagavond 15 november het jubileumseizoen met het alom bekende Katerspektakel. Deze activiteit met feestvierende carnavalisten staat in schril contrast met de ellende die de bewoners van de Filipijnen overkomt. Daarom wil de vereniging geld ophalen voor de slachtoffers van de ramp.

Tijdens het katerspektakel gaan bestuursleden en de Raad van 11 met de steek rond. De organisatie: “Het zou mooi zijn wanneer iedere aanwezige één of meer munten doneert”. Het is niet de eerste keer dat de Stöppelkaters op deze wijze geld ophalen na een catastrofe. Ook na de Tsunami in 2004 en de aardbeving in Haïti in 2010 zamelde de vereniging geld in.

“Geeft met gulle hand!” roept het bestuur op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.