stom en herrie in middel

Muziek, eten en vooral veel kerst. Dat is de kerstmarkt in Middel. Op zaterdag 7 december vind je deze kerstmarkt in voormalig garage Voskes. De markt begint om 17.00 uur en eindigt om 21.30 uur. De organisatie is in handen van de Stichting Feestcommissie Middel.

D.J. Schotman en Just a Band zorgen voor de muzikale omlijsting. Daarnaast zal het welbekende duo Stom & Herrie een ludiek optreden verzorgen dat je niet mag missen. De kerstmarkt bestaat uit kraampjes met diverse kerstartikelen zoals kerststukjes, kerstgraftakken, cadeauartikelen, (kerst)kaarten, (kerst)kaarsen en sieraden.

Natuurlijk is er ook genoeg te eten en te drinken. Er staan glazen glühwein, bakjes erwtensoep en andere warme hapjes. Ook de kerstman met zijn (gratis) cadeautjes mag natuurlijk niet ontbreken. Je kan ook meedoen aan leuke spelletjes, waarbij je leuke prijzen kan winnen.

Als vanouds wordt er weer een modeshow gehouden voor kinderen en volwassenen, ditmaal verzorgd door Hiershop (mode en kinderkleding uit Olst). Tijdens en na de kerstmarkt kan je een hapje en een drankje nuttigen in het speciaal voor deze gelegenheid opgebouwde Kerstcafé.

De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan de kinder- en volksspelen tijdens de kermis te Middel. Meer informatie kan je vinden op staging2.kermismiddel.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.