steunpunt mantelzorg verhuist

Het Steunpunt Mantelzorg Heino gaat verhuizen. Vanaf 26 november is het spreekuur eens in de twee weken op dinsdag van 9.00 tot 11.00 uur in het Dorpshuus in Heino. Je kan hier vrijblijvend binnenlopen bij mantelzorgconsulent Herma Spoolder, met vragen op het gebied van mantelzorg en vrijwilligerswerk. Je bent mantelzorger als je langdurig voor een familielid of bekende zorgt die chronisch ziek, dementerend of hulpbehoevend is.

Het Steunpunt Mantelzorg biedt mantelzorgers een luisterend oor, informatie en advies, respijtzorg (inzet van vrijwilligers ter ondersteuning) en lotgenotencontacten. Het Steunpunt Mantelzorg is er voor mantelzorgers van alle leeftijden. Voor jonge mantelzorgers worden ontspannende activiteiten en lotgenotencontacten georganiseerd.

Wil je een kijkje nemen op de nieuwe locatie, dan ben je welkom op de inloopochtenden 26 november van 9.00 tot 11.00 uur en/of op 10 december van 9.00 tot 11.00 uur. Herma Spoolder ontvangt je graag met een kopje koffie. Aanmelden is niet nodig.

Het Steunpunt Mantelzorg is een onderdeel van de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg. Voor meer informatie kan je contact opnemen met: Herma Spoolder, Vrijwillige Thuiszorg, 0548 638 830 / hspoolder@vrijwiligethuiszorg.nl, of bezoek de website: staging2.vrijwilligethuiszorg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.