st caecilia heeten zoekt nieuwe instructeur

St Caecilia uit Heeten is op zoek naar een instructeur. “De tijd dat een fanfare of een slagwerkgroep een instructeur heeft voor het leven is heden ten dagen niet meer aan de orde. De instructeurs zijn meestal veel jonger, krijgen kansen en hebben hogere ambities. Daarom is de Heetense Fanfare nu ook op zoek naar een nieuwe enthousiaste (beginnende) instructeur, die graag een groep vrolijke en enthousiaste mensen wil leiden, waarbij het plezier in muziek maken voorop staat. Een wens is ook dat de instructeur als Tambour-maître kan fungeren,” stelt de muziekvereniging in een persbericht.

Op dit moment bestaat de club uit ongeveer veertig spelende leden in de leeftijd tussen 13 en 86 jaar. De slagwerkgroep binnen de vereniging heeft op dit moment vijftien leden.

Grotere loopoptredens in het jaar zijn de Koningsdagoptocht in Dalfsen, de Wandelvierdaagse in Rijssen en Stöppelhaene in Raalte. Daarnaast is er een aantal kleinere loop optredens in Heeten zelf gedurende het jaar, zoals tijdens de Palmpasen, Intocht Sinterklaas en de Ponyweek. Ook zittende optredens zijn zo nu en dan aan de orde, zoals bij verzorgingstehuizen en koffieconcerten bij evenementen. De repetitieavond is op maandag van 19.45 uur tot 21.30 uur

Belangstellenden kunnen ook een kijkje nemen op staging2.fanfareheeten.nl of contact zoeken met de voorzitter, Rob Hollegien (06-39302717).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.