sportgala raalte vanaf 2014 in september

Tijdens het jaarlijkse Sportgala huldigt de gemeente Raalte haar sportkampioenen en is er een Sportverkiezing. Volgend jaar wordt het Sportgala niet meer zoals voorheen in januari, maar op 19 september in het HOFtheater georganiseerd.

“Door het Sportgala te verplaatsen naar september sluit het evenement beter aan bij het einde van voorafgaande sportseizoen”, zo licht wethouder Gosse Hiemstra toe. “De Sportverkiezing wordt zo gekoppeld aan de prestaties in een volledig sportseizoen, waar dat nu nog over twee halve seizoenen gebeurt.”

Tijdens het Sportgala in september 2014 huldigt de gemeente, vanwege de overgangssituatie, ook de kampioenen uit de eerste helft van 2013. Aanmelden van sportkampioenen kan het hele jaar op de website van het Sportbedrijf (staging2.sportbedrijfraalte.nl). Tijdens het Sportgala zet de gemeente de kampioenen in de schijnwerpers. De aangemelde kampioenen ontvangen aan het einde van het sportseizoen een persoonlijke uitnodiging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.