spectaculaire lichtshow in luttenberg

Met een kleurrijke lasershow wordt het jubileumjaar 2013 van Luttenberg afgesloten. Het kerkdorp vierde de afgelopen maanden het 175-jarig bestaan. De Heilige Corneliuskerk is op 14 december het podium van de lasershow.

Volgens de organisatie wordt het een heel speciaal schouwspel. Tussen de pilaren en onder het gewelfde plafond van de oude kerk schieten de gekleurde lichtstralen op het ritme van een aantal muziekstukken. De organisatie spreekt van een “uniek evenement dat je niet mag missen!”

Er zijn 3 voorstellingen: om 19.00 uur, om 20.30 uur en om 22.00 uur. Een kaartje kost € 2,50, inclusief koffie of een drankje in het naastgelegen Gemeenschapscentrum Elckerlyc. Kaartjes zijn te koop op 15, 16 en 17 november in de kerststal naast de Coop in Luttenberg , of aan huis bij Manon Booijink: Van der Kettenstraat 39 (niet tussen 13-15 uur) of bij Jenneke van Doesburg: Elskampweg 35

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.