spannende strijd clubmatch bc baco

Afgelopen weekend werd de jaarlijkse Clubmatch van badminton vereniging bc BACO gehouden. Het waren spannende wedstrijden en uit de uitslagen blijkt dat ook. De punten lagen dicht bij elkaar. Winnaars van dit jaar zijn bij de jeugd tot 12 jaar Daniël Vastenholt, bij jeugd tot 16 jaar Judith oude Nijhuis en Cees Vledder en bij de senioren Cheryl Boksebeld en Jeroen van der Linden.

De Clubmatch is een onderlinge wedstrijd waaraan alle leden van bcBACO mee mogen doen. Het is een uitwisseling tussen de senioren en junioren en waar het spelplezier voorop staat. Dit jaar werd de competitie gespeeld volgens het Zwitserse ladder systeem. Alle deelnemers spelen hierin acht wedstrijden per categorie. Degene die uiteindelijk de meeste punten weet te verzamelen is de winnaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.