snorfietser gewond bij aanrijding in deventer

Bij een verkeersongeval op de kruising Nico Bolkesteinlaan/Wijtenhorstweg in Deventer is donderdagavond een 22-jarige snorfietser uit Deventer gewond geraakt. Hij werd met fors hoofdletsel opgenomen in het ziekenhuis.

Hij reed vanaf de Wijtenhorstweg de kruising op en gaf geen voorrang aan een 78-jarige automobilist uit Heeten die over de N. Bolkensteinlaan in de richting van de N348 reed. De brommerbestuurder belandde op de vooruit van de auto en kwam vervolgens in de berm terecht. Hij is door ambulancepersoneel gestabiliseerd een meegenomen naar het nabijgelegen Deventer Ziekenhuis.

De inzittenden van de auto zijn er met de schrik vanaf gekomen. De bumper en voorruit van de auto zijn door de aanrijding wel zwaar beschadigd. De scooter is naar alle waarschijnlijkheid total loss. Naar de toedracht van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.