snelle kaartverkoop lasershow

De lasershow die het jubileumjaar 175 jaar kerkdorp in Luttenberg moet beëindigen is erg in trek. Het afgelopen weekend is de organisatie begonnen met de kaartverkoop. In drie dagen tijd bleek al ruim de helft van de beschikbare kaarten van de drie voorstellingen verkocht te zijn.

Meer over de lasershow kan je lezen in dit bericht:

Half uur show inclusief consumptie

De lasershow, die speciaal is gecomponeerd op allerlei muzieknummers, wordt gehouden op zaterdag 14 december en is het einde van het jubileumjaar 175 jaar kerkdorp. De bijzondere combinatie van een lasershow in de kerk lijken de mensen erg nieuwsgierig te maken. Ook voor de prijs hoeven mensen het niet te laten. Voor slecht per 2,50 euro persoon kunnen ze de bijna half uur durende show bekijken en zit er ook nog een consumptie aanvast bij Elckerlyc.

Lasershow als metafoor voor toekomst en kerk

“Wellicht heeft de belangstelling ook te maken met het laatste evenement van een toch geslaagd jubileumjaar” Aldus de organisatie. De organisatie is blij met de ruime belangstelling. “Het is toch afwachten hoe het opgepakt wordt” De lasershow is iets wat volgens de organisatie nog niet vaak in een kerk is gedaan en kan volgens de organisatie als metafoor worden gezien. Nieuwe technieken en muziek in combinatie met oude nostalgische elementen van een kerk zet aan tot nadenken over de toekomst van de kerk in een dorp als Luttenberg.

Ook nieuwsgierig? Kaarten zijn nog te koop bij J. van Doesburg (jenenfrans@hetnet.nl) aan de Elskampweg 35 en M. Booijink (booijinkmanon@msn.com) aan de van der kettenstraat 39

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.