Home / archiefcentraal / sinterklaas weer aangekomen in raalte

sinterklaas weer aangekomen in raalte

Sinterklaas is zaterdagmiddag weer aangekomen in Raalte. Tijdens de intocht hadden Boeven samen met de Boevenbaas de muziekinstrumenten van de Pieten gestolen. Uiteindelijk is alles goed gekomen en kon het Sinterklaasfeest in Raalte beginnen.

Iedereen was vrolijk met name alle kinderen die vol verwachting zaten te wachten op Sint Nicolaas en zijn Pieten. Het bleek net als alle andere jaren een succesvolle intocht te worden met veel kadootjes, kinderen die liedjes zongen en veel gekke zwarte Pieten.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.