sinterklaas ook in heeten aangekomen

Sinterklaas en zijn pieten brachten zondagmiddag een bezoek aan Heeten. Begeleid door fanfare St. Caecilia en zijn Pieten, maakte de Sint zijn rondrit door het dorp. De goedheiligman werd daarbij in de straten toegezwaaid door vele kinderen. De rondrit eindigde bij de sporthal, waar alle kinderen zich verzamelden en Sinterklaas zingend werd verwelkomd.

Dit jaar heeft de 5 Decembervereniging een logeerhuis voor Sinterklaas geregeld. Het huis is te vinden aan de Dorpsstraat, links van de supermarkt.Tekeningen, kleurplaten en kleine knutselwerkjes voor Sinterklaas kunnen worden ingeleverd bij het huis (via de brievenbus of in de grote kist naast de deur).

Sinterklaas was blij weer in Heeten te zijn. Hij heeft via de 5 Decembervereniging Heeten laten weten enorm genoten te hebben van de middag, die mede mogelijk gemaakt werd door de Heetense Ondernemers Vereniging.

Natuurlijk kunnen de foto’s van de intocht en andere informatie gevonden worden op de site:

staging2.sinterklaasheeten.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.