Home / archiefcentraal / sinterklaas goed aangekomen in heino

sinterklaas goed aangekomen in heino

Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdagmiddag aangekomen in Heino. Rond de klok van 13.30 uur kwam de Sint bij het Wooldhuis aan. Ouders en kinderen konden bij het Wooldhuis rond 13.15 uur verzamelen. De kinderen mochten hun fiets, step of skelter versieren.

Voor het mooiste versierde vervoermiddel had Sinterklaas na afloop een prachtig cadeau. Iedereen genoot volop van de intocht van Sinterklaas. De kinderen waren allemaal blij en zagen ook nog een spectaculaire show opgevoerd worden in het centrum van Heino.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.