sinterklaas en zijn pieten zaterdag naar raalte

Sinterklaas doet zaterdagmiddag 16 november Raalte aan. Om 14.00 uur maakt hij zijn officiële entree op het grote podium bij De Zwaan. De Sint wordt welkom geheten door burgemeester Zoon.

Voor de kleinere kinderen staan er dicht bij het podium bankjes. Hierop kunnen ze veilig zitten en van dichtbij het Sinterklaasfeest meemaken. Op meerdere punten hangen herkenningsborden. Je kunt met je kinderen afspreken waar ze moeten gaan staan als ze in de drukte toch even aan uw aandacht zijn ontsnapt. Ouders, grotere kinderen, oma’s en opa’s moeten genoegen nemen met een plekje achter de hekken. Om 13.30 uur begint de muziek en het wordt weer een leuk en spannend programma. Aansluitend maakt Sinterklaas samen met alle Pieten een wandeling door de winkelstraten. Samen sluiten zij het bezoek, af met een zwaaimoment op het balkon van De Zwaan.

Het huisje van de Sint wordt dit jaar ingericht aan de Marktstraat 12, (het nieuwe pand op de locatie van Boertie). Sinterklaas zal regelmatig in zijn huisje aanwezig zijn en de kinderen kunnen hem dan bezoeken. Ook staat er iedere dag bij de deur staat een rode brievenbus. De kinderen kunnen hier hun tekeningen, kleurplaten en verlanglijstjes in stoppen.

De agenda van de Sint is inmiddels weer geopend. Voor een afspraak kun je contact opnemen met de Scouting Raalte, tel. 0572-363603. (bereikbaar alle werkdagen van 19.30 tot 20.30).

Meer info op staging2.sinterklaas-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.