sint en pieten voeren show op in heino

Vanaf het Wooldhuis gaat Sinterklaas omstreeks 13.30 uur gezamenlijk met zijn Pieten, ouders en kinderen via de Paalweg, Kastanje, Meidoorn richting European Care Hotel om de bewoners kort te begroeten. Vervolgens rijdt Sinterklaas in stoet richting het centrum om daar rond de klok van 14.00 uur aan te komen.

Op het Marktplein wordt Sinterklaas opgewacht door muziekvereniging Ons Genoegen. Daar wordt net als voorgaande jaren een groot podium opgebouwd, zodat iedereen goed van Sinterklaas en zijn Pieten kan genieten. In de binnenring is een aantal zitbankjes voor de jongste kinderen geplaatst. Voordat Sinterklaas het podium betreedt is er ruimte om hem een hand te geven en tekeningen en verlanglijstjes te overhandigen.

Daarna zal het officiële programma beginnen en wordt Sinterklaas welkom geheten door de wethouder en het bestuur van de Heinose Winkeliers Vereniging. Dit onderdeel wordt opgevolgd door een spectaculaire show. Het programma met activiteiten duurt tot ongeveer tot 15.00 uur.

In de aanloop naar zaterdag houden de Heinose winkeliers weer een letterspel. Kinderen kunnen bij winkeliers een letter zoeken. Deze letters vormen een slagzin. Lever de slagzin op zaterdag 16 november voor 17.00 uur in bij de Smulbaai en maak kans op een huisbezoek van Sinterklaas en zijn hulppieten inclusief leuke cadeaus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.