sint en pieten op zondag naar heeten

Op zondagmiddag 17 november brengt Sinterklaas met al zijn Pieten een bezoek aan Heeten.

Om 13.30 uur wordt de Sint bij constructiebedrijf Elders opgewacht door het plaatselijke fanfarekorps Sint Caecilia. Vandaar stapt de Sint in een open auto. In een grote optocht maakt Sinterklaas een rondgang door het dorp. Rond 14.00 uur zullen ze bij de sporthal arriveren.

Voor alle kinderen start er een groot Sinterklaasfeest met muziek, dansen en een spannend verhaal. Na afloop is er voor alle kinderen iets lekkers. De Sint breng samen met enkele Pieten nog een bezoek aan de bewoners van het woonzorgcentrum Stevenskamp. Bij slecht weer wordt de optocht afgelast en gaat de Sint rechtstreeks van Elders naar de sporthal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.