serious request concert in het hoftheater

De muzikale voorstelling bestaat uit twee delen. In het eerste deel zullen Raalter musici nummers brengen van Hans Groen en Ton van der Toom. Ook jonge Raalter musici krijgen de kans om hun talent aan het publiek te laten zien. Het publiek kan daarnaast genieten van een kinderkoor, die speciaal voor het Serious Request Concert is samengesteld. Tijdens de voorstelling geven de nummers een originele kijk op Kerst en de Kerstgedachten, soms diepgaand, soms met een knipoog.

In de pauze kan het publiek genieten van verschillende kerstliedjes die worden gezongen door een nieuw kinderkoor. Daarnaast is er gelegenheid voor een drankje. Van elke consumptie gaat nog eens €0,50 cent naar Serious Request.

Na de pauze brengt het nieuwe Raalter koor ‘MuSing’ een gevarieerd programma. Hierbij zal het koor begeleidt worden door een band. Van stevige rocknummers, naar uptempo liedjes en gevoelige ballads. Iedereen kan dit middagvullende kerstconcert bijwonen in het HOFtheater. Een kaartje kost €11,-. De voorstelling begint op 15 december om 15.00 uur.

Serious Request

Wereldwijd vinden er vele rampen plaats. Bij 91% gaat het om een stille ramp. Elk jaar, rondom kerst, kiest Serious Request een stille ramp uit om daar zoveel mogelijk geld voor in te zamelen. Dit jaar wordt er met de actie ‘Let’s clean this shit up’ geld ingezameld voor schoon drinkwater, zeep, toiletten en informatievoorziening. Er sterven namelijk ieder jaar 800.000 kinderen aan diarree. Vooral jonge kinderen tot vijf jaar oud zijn kwetsbaar. Eind 2013 staat het Glazen Huis met de 3FM DJ’s Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg in Leeuwarden. De DJ’s sluiten zich in de week voorafgaand aan kerst zonder eten op in een glazen studio.

Iedereen werkt belangeloos mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request 2013. Kaarten voor het Serious Request Concert in het HOFtheater zijn te bestellen via de Bibliotheek Raalte (0572-361361 ) of via staging2.HOFinSalland.nl. Indien er op de middag van het Serious Request Concert nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.