Home / archiefcentraal / sallandwonen neemt nieuwbouw haere in gebruik

sallandwonen neemt nieuwbouw haere in gebruik

Het nieuwbouwproject De Haere in Heino wordt zaterdag 30 november officieel in gebruik genomen. Dat wordt gedaan middels de onthulling van het kunstwerk ‘ schouder aan schouder’. Hiermee wordt recht gedaan aan de voormalige landbouwschool, die aan de Markstraat heeft gestaan.

Aansluitend is er Open Huis tot 13.00 uur. Alle appartementen en woningen zijn opengesteld. Twee woningen zijn ingericht als modelwoning. Hier is informatie te krijgen over de nog beschikbare woonruimten. De ingebruikname is om 10.00 uur.

De nieuwe invulling met 28 appartementen en 8 woningen, die alle goed toegankelijk zijn, zijn daarom uitermate geschikt gezien de ligging nabij het centrum, voor 45+. Er is ook veel aandacht besteed aan de duurzaamheid.

Lees ook

Eerste editie van Soepcafé Wijhe

WIJHE – De Protestantse Gemeente Wijhe, het Noaberhuus en Parochie Lebuinus (locatie Engelbert) hebben hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.