salland zorgverzekeringen in top 3

Salland Zorgverzekeringen staat in de top 3 van meest populaire zorgverzekeraars op Independer. Tussen 8 november 2012 en 22 oktober 2013 sloten bijna 200.000 mensen via Independer een zorgverzekering af. In deze periode koos een merendeel voor OHRA als zorgverzekeraar. OHRA mag zich daarom de meest populaire zorgverzekeraar op Independer noemen. De nummers 2 en 3 zijn Bewuzt en Salland Zorgverzekeringen.

Salland Zorgverzekeringen behaalde twee jaar geleden een derde plek in de top drie meest populaire zorgverzekeraars. De, van oorsprong regionale, zorgverzekeraar maakt dit jaar een comeback door een aangepast en transparant productaanbod. Bewuzt was vorig jaar een nieuwkomer in de markt. Het VGZ label kenmerkt zich door een scherp geprijsde premie en een klein aantal modules die je met elkaar kunt combineren.

OHRA is vaker in de prijzen gevallen bij Independer. In 2010 werd OHRA verkozen tot meest populaire zorgverzekeraar. Sinds dit jaar is OHRA niet weggeweest uit de Independer top drie. De verzekeraar biedt veel verschillende pakketten aan en dient hiermee een grote groep zorgklanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.