salland vocaal zoekt kinderkoor voor kerstsamenzang

Mannenkoor Salland Vocaal is op zoek naar een kinderkoor voor de vijfde editie van de Kerstsamenzang in de Pauluskerk. Ieder jaar zijn er voldoende aanmeldingen van koren met senioren om mee te doen. Tot nu toe is ook ieder jaar een kinderkoor aanwezig geweest, maar juist bij dit eerste lustrum heeft zich nog geen kinderkoor gemeld.

Dat vindt het koor jammer voor de sfeer van die avond. “Wij vinden dat juist een kinderkoor deel moet uit zou moeten maken van de Kerstsamenzang,” aldus het koor. Het koor benadrukt dat de samenzang geen kerkdienst is. “Gewoon gezellig Kerstliederen zingen.”

Zit jij in een kinderkoor? Of ken jij een kinderkoor dat mee wil doen? Neem dan even contact op met wensinkal@gmail.com of piet.pont@planet.nl .

De Kerstsamenzang is op zaterdag 21 december in de Pauluskerk te Raalte. Aanvang is om 19.00 uur en om 20.30 is het afgelopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.